Dinamo plătește preferențial. Omul care a salvat clubul a fost uitat


Situație tot mai stranie la Dinamo. Din nou conturile clubului sunt goale după ce s-au plațit diverse datorii, dar și salarii din cei 230.000 de euro din drepturile TV.

Culmea e că Pablo Cortacero a decis ca spaniolii din noua administrație să fie plătiți, în timp ce Gigi Mulțescu și Cornel Tălnar au fost uitați de noua conducere. Cu chiu cu vai, Gigi Mulțescu a luat o parte dintr-un salariu după ce conducerea a insistat pentru el.

„Am luat o treime dintr-un salariu. Am de luat două salarii și ceva. Eu am spus și când au venit și după primul meci care poate nu a fost prea reușit, eu am susținut proiectul și i-am ajutat cu informații despre jucătorii pe care i-am avut acolo, pentru că era în beneficiul lui Dinamo și al suporterilor. Eu nu am vrut să ies în față să spun că nu am luat banii, dar s-a auzit.

Mă gândeam că grupul nostru care a contribuit la salvarea de la retorgradare, jucători, antrenori, meritam și așteptam din banii de televizare… Nu e numai oful meu, ci și al colaboratorilor mei, al jucătorilor. Numai noi știm cât ne-am chinuit”, a spus Mulțescu, la Digi Sport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Vulcanul stins, un punct aprins pe harta oricărui turist

Previous Spaniolii au omis un lucru important: ”Nu a fost trecută și asta”
Next Primul conducător spaniol care a plecat de la Dinamo EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *