Dinamo a pierdut deși a jucat curajos


Dinamo a pierdut și al treilea amical al stagiului sloven, 1-2 cu NK Maribor. ”Câinii” au început curajos meciul, au jucat de la egal la egal cu campioana Sloveniei, iar roș-albii au avut cele mai bune oportunități în primele 45 de minute.

Rivaldinho (22) a preluat perfect în centrul careului, a rămas singur cu portarul advers, dar acesta din urmă a respins. Apoi, Nistor (38) a primit o pasă în stânga, a intrat în careu, doar că a tras prea ușor ca să poată surprinde.

Elevii lui Contra au fost surprinși în startul părții secunde. Au luat două goluri rapide, ambele din faze fixe. Mai întâi, Steliano Filip a făcut un penalty, din care Zahovici, fiul fostului mare internațional sloven Zlatko Zahovici, a marcat fără probleme. Aproape imediat Suler a reluat din cădere, surprinzând pe picior greșit toată apărarea, visătoare, a dinamoviștilor.

Spectrul noului eșec și al unei ședințe cu Cosmin Contra și cu Adrian Mutu i-au făcut pe ”câini” să apese din nou accelerația, însă n-au reușit mai mult decât golul de onoare. Costache (74) a șutat din centrul careului, după ce portarul lui Maribor a respins mingea în față.

Următorul amical al bucureștenilor va fi mâine, cu FK Verzej (Slovenia, liga a II-a). Până acum, roș-albii au strâns trei eșecuri din tot atâtea meciuri, după 1-4 cu Osijek, 0-1 cu Lokomotiva Zagreb și 1-2 cu NK Maribor.

caseta
Dinamo – NK Maribor (Slovenia, I) 1-2 (0-0)
Au marcat: Costache (74) / Zahovici (56-pen), Suler (59)
Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Maric, Oliva – Busuladzic, Mahlangu – Hanca, Rivaldinho, Nistor – Nemec. Antrenor Cosmin Contra. Au mai jucat Brănescu, Costache, St. Filip, R. Grigore, L. Gheorghe, Dudea, I. Șerban, I. Gheorghe, Bumba și Bawab.

Previous Contra după o nouă înfrângere: "Este oboseală"
Next Contra: "Dacă CFR și Viitorul ne spionează înseamnă că Dinamo e respectată"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *