Dinamo pierde cei mai importanți doi jucători după meciul cu Astra


Dinamo a pierdut cu Astra, 2-0, la Giurgiu, dar asta nu este singura problemă pentru ”câini”. Dinamo a mai coborât un loc în clasament după partida de ieri, fiind acum pe 12, la doar un punct de locul 13, ocupat de Viitorul Constanța. Practic, dacă formația care joacă în Ovidiu reușește să bată vineri, de la 20:30, ”câinii” mai coboară un loc și intră ușor, ușor, în hora pentru evitarea retrogradării.

Iar problemele la Dinamo sunt foarte mari. După meciul de aseară, Deian Sorescu și Ante Puljic sunt suspendați din cauza cumulului de cartonașe galbene. Astfel, Gane va trebui să dea piept cu Rednic în Ștefan cel Mare fără cei mai importanți jucători, dar și cu probleme uriașe în atac.

Transferurile s-au dovedit încă odată greșite, suporterii fie că recunosc, fie că nu, tânjesc după jucătorii ieftini, dar eficienți, pe care reușea să-i găsească Mircea Rednic și alături de care chiar dacă nu făcea mare performanță, pentru că pentru asta trebuie să investești ceva mai mult, fiind o lege nescrisă a fotbalului, măcar te uitai cu plăcere la un meci, pentru că este greu de crezut că cineva poate avea plăcere să se uite la echipa favorită o repriză întreagă fără să aibă capacitatea să-și creeze ocazii de gol.

Iar problemele au început încă din vară, odată cu venirea spaniolilor, dar nu numai. L-au adus pe Adam Nemec, cu 15.000 de euro lunar, jucător care va împlini pe 2 septembrie 36 de ani! Atacantul fiind recomandarea lui Marius Iorga. Era normal că la această vârstă este expus la accidentări și nici mare randament nu va da pe teren. El a reușit totuși un gol important în Cupa României cu FCSB, dar în campionat are doar 3 reușite, extrem de puțin pentru un atacant. Apoi Magaye Gueye, care a rămas mai degrabă să se însoare decât să joace fotbal pentru Dinamo.

Nici în iarnă lucrurile n-au stat mai bine. Morsay pare o glumă proastă pentru suporterii dinamoviști, care culmea, îi plătesc salariul acestuia din alocațiile elevilor sau pensiile bătrânilor care trăiesc pentru Dinamo. În timp ce Nepomuceno se vede că ar vrea și ar putea mai mult, dar deocamdată nu este eficient. Și așa, Gane practic n-are soluții, iar suporterii care fac din nou eforturi supraomenești pentru a obține licența de Liga 1 încep să-și pună întrebări dacă Dinamo chiar va avea nevoie de ea în următorul sezon.

Jucătorii ăștia care îmbracă tricoul lui Dinamo, într-o situație foarte proastă, dar nu mai gravă decât la Astra de exemplu, unde sunt neplătiți jucătorii cu lunile și nu sunt suporteri care să cumpere bilete săptămânal, să cotizeze și mai nou să dea 490 de RON pe un tricou ca să poată ei să-și primească în continuare remunerațiile, sunt conștienți cu adevărat de sacrificiile făcute de acești oameni simpli care țin Dinamo în spate. Pentru că altfel, indiferent dacă au sau nu valoare, ar sta la antrenamente suplimentar dacă simt că nu sunt pregătiți și s-ar autodepăși la meciuri. Altfel, unii dintre ei se vor întoarce în ligile inferioare.

Citește și:

Diana Șoșoacă l-a luat la rost pe Vlad Voiculescu: ”Cum vă simțiți?” VIDEO

Previous Probleme uriașe pentru Dinamo în meciul cu Viitorul
Next Planul REAL de salvare a lui Dinamo după obținerea licenței, dezvăluit de un oficial FRF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *