Dinamo pe un butoi de pulbere. Luni, zi decisivă


Dinamo așteaptă o salvare exterioară deoarece promisiunile spaniolilor nu au fost împlinite nici până astăzi. Pe 15 noiembrie jucători vechi ajung la 3 salarii restante, iar unii dintre cei veniți ajung la 2. În vestiar se vorbește în fiecare zi despre bani, Contra vorbește nu doar acolo, ci și la tv de fiecare dată când are ocazia pentru a pune presiune pe iberici să trimită odată banii promiși.

Fotbaliștii străini ai lui Dinamo se interesează deja la FIFA cum pot să rupă contractele cu clubul din Ștefan cel Mare și să fie și plătiți. Aceștia au aflat că pot cere salariile integrale până la finalul contractelor, ceea ce ar aduce o pagubă imensă pentru club pentru că bugetul salarial lunar la Dinamo depășește 500.000 de euro cu tot cu taxe. Ziua decisivă este luni, 16 noiembrie dacă nu-și primesc banii, o parte dintre ei pot recurge la această soluție.

Cu toate acestea, din informațiile doardinamo.ro, dimineață nu a fost chiar un boicot la Săftica, ci pur și simplu s-a decis să aibă loc doar antrenamentul de seară. Dar atmonsfera nu este deloc bună, Dinamo riscă să rămână și fără punctele acumulate până acum dacă nu respectă regulamentele de licențiere și este înaintea meciului cu Astra, o echipă de asemenea neplătită, dar acolo nici nu se fac promisiuni referitor la bani, ci a devenit un trend să fie plătiți după 2, 3 luni și jucătorii știu că-și primesc până la urmă banii. În schimb, incertitudinea de la Dinamo afectează psihic jucătorii și asta se vede și în rezultatele echipei.

Citește și:

Bittman, arată cu degetul: ”Cu lingura cu care îți iei măsline de la market, te infectezi mai ușor decât în piață”

Previous S-a găsit finanțator pentru Dinamo. 2 milioane poate băga imediat
Next Borja Valle a intrat în Rufo Collado: ”Vă bateți joc de noi?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *