Dinamo, pe muchie de cuțit. ”Eminența cenușie” a spaniolilor s-a retras


Dinamo este într-o situație mult mai delicată decât cea produsă de Ionuț Negoiță, Bogdan Bălănescu și Marius Iorga. Cu salarii astronomice comparativ cu valoarea jucătorilor aduși, care vor fi scadente pe 15 noiembrie, dar fără bani în cont pentru a fi plătite, dinamoviștii sunt în mare pericol și se caută soluții pentru a scoate clubul din criza financiară acută. Pentru că nimeni nu mai crede în promisiunile spaniolilor care vorbesc despre mărire de capital, dar de pe 13 august, de când au semnat contractul de vânzare cumpărare, n-au adus niciun EURO.

Ba mai mult, cel care a pus la cale această vânzare, Juan Melero Marin, s-a retras din proiect.

”Când Melero a văzut că racheta lui, Cortacero, nu execută ordinele, s-a dat la o parte. Din ce știu, Melero s-a retras, l-a dus cu vorba și pe Contra. E unul dintre cele mai mari blufuri din fotbalul românesc. Vor pleca toți.

Contra vorbește tot timpul cu Melero și îi spune: ”Ce mi-au făcut, unde m-ai adus?! La spanioli e motto La semana que viene(n.r. săptămâna viitoare), iar mai nou o să fie Săptămâna în care se va face bine Pablo. Cred că Dinamo va reveni la domnul Negoiță și fanilor. Înainte apăreau la TV, acum nu-i mai văd deloc”, a declarat Ioan Becali.

Citește și:

Revenim la declarația pe proprie răspundere! Lista completă a restricțiilor

Previous Cosmin Contra a răbufnit: "Asta e cea mai mare problemă"
Next VIDEO Ante Puljic a scandat anti marea rivală de ziua lui. Imagini de la petrecere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *