Chiar sunt reali și serioși acești investitori? Declarații care se bat CAP ÎN CAP


E subiectul acestor zile la Dinamo și mereu apar noi declarații, noi informații, care sunt absorbite în diverse moduri de către suporteri. Nicio zi fără informații privind subiectul ”investitorii misterioși din Marea Britanie care ar putea prelua Dinamo!”. Fanii vor să se ia atitudine, să se schimbe ceva în bine la club, mai ales după ce Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă gruparea, fixându-i prețul de 5 milioane de euro.

Adrian Thiess, omul care a intermediat discuțiile dintre grupul de investitori și Dinamo, a oferit noi declarații la Digi Sport, dar care se bat cap în cap cu altele făcute cu o zi înainte! ”Aveți răbdare și acordați timp acestor potențiali investitori să-și facă treaba! Mai durează până se fac 60 de zile, deocamdată au trecut doar 9 zile”, a comentat omul care a adus Barcelona la București pentru un amical cu Dinamo în 2012.

Aceasta după ce marți avansase un alt termen. ”Sperăm că putem rezolva în perioada de 45 de zile care a fost stabilită pe 16 martie.  E o oportunitate pentru ei. Dinamo e un club de tradiţie, cu suporteri frumoşi. E de interes. România e în Uniunea Europeană. Celelalte echipe vor trebui să ţină pasul cu Dinamo, dacă vor veni aceşti investitori”, a declarat Thiess.

-->
Previous Planul investitorilor din Orient. Ce vor să transforme la Dinamo
Next AVERTISMENT din interior pentru Dănciulescu. Ce ar trebui să facă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *