Dinamo nu va mai avea echipă secundă


Contactat de Playsport.ro, Vlad Iacob, noul administrator special al „câinilor”, a clarificat situația pentru echipa secundă a clubului. Prin prisma altor priorități legate de echipa de seniori, dar și în contextul dificil din punct de vedere al banilor, Dinamo 2 nu va exista în stagiunea viitoare.

La nivel de Liga a 3-a, satelitul clubului a retrogradat până în eșalonul patru. În acest drum, „micii câini” au suferit înfrângeri drastice, mai ales pe final de sezon.

Menținerea unei echipe satelit în eșalonul terț înseamnă cheltuieli de câteva sute de mii de euro. În acest sens, privind contextul financiar al clubului, era greu de crezut că Dinamo 2 va exista și sezonul viitor.

Playsport.ro l-a contactat pe Vlad Iacob, administratorul special al clubului, în legătură cu formația satelit a clubului.

„Nu vom înscrie echipa secundă la Liga a 3-a sau la Liga a 4-a. În acest moment, tot ce pot să spun este că Dinamo 2 nu va exista sezonul viitor.”

Dinamo 2 a fost înscrisă în Liga a 3-a, seria a 4-a în stagiunea 2021-2022. Prima parte a sezonului a terminat-o pe locul 7, ceea ce a însemnat prezența în play-out-ul seriei.

Totuși, în această fază a competiției, băieții antrenați de Sorin Colceag au dezamăgit. Principala preocupare în cadrul clubului a fost salvarea echipei de seniori de la retrogradare, iar acest lucru s-a văzut.

Citește și:

Program pe zile Untold 2022. Când urcă pe scenă cei mai cunoscuți artiști

Previous După Murad, Iacob a vorbit și cu Cataramă
Next Mutare de ultim moment la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *