Dinamo nu se oprește din transferat


-->
Dinamo ar putea să facă un nou transfer în această perioadă. Mircea Rednic îl are pe atacantul brazilian Pedro Schizzi la antrenamente. Fotbalistul are 21 de ani.

Mircea Rednic caută soluţii prin care să întărească Dinamo în această perioadă. FANATIK a aflat că antrenorul testează un nou atacant la club. Este vorba de Pedro Schizzi, un fotbalist în vârstă de 21 de ani.

Pedro Schizzi este la antrenamentele lui Dinamo. Este un fotbalist brazilian cu origini italiene născut în anul 2000. A jucat pentru echipa under 17 a celor de la Gremio Porto Alegre, însă nu a făcut niciodată pasul la prima formaţie.

În 2019 a fost dorit de Ternana, însă mutarea nu s-a mai realizat. Ultima dată a evoluat la Club Ferro Carril Oeste din liga secundă argentiniană. Fotbalistul este liber de contract şi, cel mai probabil, nu are mari pretenţii salariale.

Dinamo are mari probleme în ofensivă, cu doar 12 goluri înscris în cele 15 meciuri din turul campionatului. Şase dintre aceste reuşite poartă semnătura lui Deian Sorescu, cel mai valoros jucător dinamovist.

În aceste condiţii, Mircea Rednic caută soluţii pentru atac. Marko Nunic şi Thomas Vestenicky au fost transferaţi după venirea “Puriului” la Dinamo şi vor putea fi folosiţi în prima etapă din retur, cu FC Voluntari.

Citește și:

Liviu Dragnea acuză: ”Liderii PSD sunt marionete, partidul e de operetă. Liberalismul a murit și el”

Previous Dinamo nu scapă de emoții. Decizia tribunalului
Next Pe cine propune Cristi Borcea la Națională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *