Dinamo nu scapă de emoții. Decizia tribunalului


Instanţa a amânat cu o săptămână pronunţarea în ceea ce priveşte aprobarea planului de reorganizare votat de creditorii lui Dinamo. Decizia este aşteptată lunea viitoare.

FANATIK a aflat că tribunalul a amânat cu o săptămână pronunţarea în cazul planului de reorganizare votat de creditori.

Dinamo mai poate face un pas spre revenirea pe linia de plutire, cel puțin din punct de vedere financiar. Planul de reorganizare este pe masa Instanței și oficialii dinamoviști așteaptă validarea lui la Tribunal.

Planul de reorganizare a fost votat de 90% dintre creditori, ceea ce înseamnă că Dinamo nu va mai avea nicio emoție în ceea ce privește o eventuală depunctare din cauza datoriilor.

Planul de reorganizare a fost întocmit foarte rapid de administratorul judiciar RTZ & Partners, reprezentată de Răzvan Zăvăleanu, în condițiile în care Dinamo a fost amenințată cu o depunctare de 9 puncte după ce unii creditori au depus contestații.

Acest plan de reorganizare este unul ambițios, în condițiile în care un potențial investitor la Dinamo trebuie să prezinte garanții de 20 de milioane de euro pentru următorii patru ani.

Datoria totală acceptată de creditori se ridică în jurul sumei de 5,3 milioane de euro, însă aceasta poate crește cu încă 1 milion de euro dacă Politehnica Timișoara va câștiga în instanță procesul privind banii cuveniți pentru Dorin Rotariu. “Câinii” au câștigat în prima instanță.

Creditorul principal de la Dinamo este DDB. Din totalul datoriilor, peste 2 milioane de euro sunt pentru fanii acționari din programul DDB, care au ținut în viață clubul în ultimul an, în managementul lui Pablo Cortacero.

Citește și:

Ludovic Orban l-a deconspirat pe Klaus Iohannis în privința lui Raed Arafat: ”Asta mi-a cerut”

-->
Previous Doi jucători importați cu probleme și o veste bună
Next Dinamo nu se oprește din transferat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.