--> -->

Dinamo nu poate juca momentan meciuri pe Arena Națională: ”Sunt destul de mari”


-->
Dinamo nu poate momentan să mai joace pe Arena Națională din cauza unor datorii acumulate către Primărie pentru folosirea celui mai mare stadion al țării în trecut.

”Sunt datorii neplătite către cei care administrează Arena Națională. Sumele nu sunt uriașe, dar sunt destul de mari, iar oamenii nu au de gând să primească Dinamo să joace acolo”, spune o sursă din club pentru Gazeta Sporturilor.

Pentru un meci jucat pe cel mai mare stadion din țară, Dinamo, dar și restul echipelor din prima ligă trebuie să scoată din buzunar 13.000 de euro doar pentru închirierea lui de la Primărie.

Dar această sumă crește considerabil, ajungând chiar până la 30.000 de euro, ținând cont că trebuie plătiți stewarzii, forțele de ordine, personalul medical, de curățenie și așa mai departe. Față de doar 3.000 de euro cât îi costă pe „câini” să joace în „Groapă”.

Până în acest moment, Dinamo a jucat 40 de meciuri pe Arena Națională, ultimul fiind pe 18 octombrie 2020, cu Universitatea Craiova, față de 163 câte au cei de la FCSB.

Citește și:

Păzea, revine canicula în România! Alerta emisă de meteorologi pentru țară și Capitală

-->
Previous Chindia Târgoviște-Dinamo. Echipele probabile și cotele Betano
Next Schimbare radicală de discurs

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.