--> -->

Dinamo nu mai are emoții în privința barajului


-->
Veste importantă pentru Dinamo. După gravele probleme de la Gaz Metan, acolo unde echipa a tot fost depunctată, ajungând la -1 în clasament, acum vine o altă veste care ar trebui să îi asigure liniște echipei.

Tribunalul Ilfov a respins ieri cererea de intrare în insolvență a clubului Academica Clinceni. Așadar, șansele ca ilfovenii să obțină licența pentru sezonul următor al Ligii 1 sunt aproape nule, iar Dinamo își asigură astfel locul de baraj!

Academica Clinceni și-ar fi dorit să intre în insolvență, considerând salvarea societății și biletul pentru următorul sezon în Liga 1, însă Tribunalul Ilfov a resprins cererea. Cu toate că mai pot face apel, ilfovenii nu mai au timp pentru a se încadra în termenul de licențiere prevăzut de FRF.

Într-o reacție pentru GSP, Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, s-a resemnat cu ideea că Academica nu va primi licența.

„Nu mai este nicio șansă, gata! Apelul e de durată, cel puțin două luni. Următorul termen ar pute fi în aprilie-mai. Trece perioada de a lua licența. Nu mai putem lua licența.

Situația poate fi deblocată doar dacă apare cineva și girează în numele clubului Academica cu un imobil, ceva. Atunci pot fi deblocate conturile din ANAF și plătite eșalonat datoriile în interval de 5 ani. E complicat, nu putem face operațiuni bancare”, Adrian Budeanu, primarul din Clinceni

Datoriile clubului din Clinceni se ridică la aproximativ 900.000 de euro. „Datoriile la jucători sunt de 200.000 de euro, restul sunt la ANAF, iar foarte puțin la creditori”, a mai spus primarul pentru GSP.ro.

Citește și:

Putin se teme de trădare: ”Și-ar vinde mama”

-->
Previous Dinamo, în "război" cu foștii antrenori
Next Nasser Chamed și-ar dori transferul la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.