Dinamo nu le va da drumul jucătorilor săi: „Gratis nu”


Mureșan si-a decis viitorul la Dinamo
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a comentat afirmațiile făcute de Steliano Filip (27 de ani, fundaș stânga) și Deian Sorescu (23, extremă) la finalul partidei cu FCU Craiova, 0-1. Ambii și-au reiterat dorința de a pleca din Groapă.

”Eu nu le-am promis nimic, am venit la începutul lui iulie. Dacă dăm drumul la toți jucătorii, și rămân doar eu și directorul sportiv, n-are rost să ne mai prezentăm. Nu mai avem cu cine să jucăm! Cei care puteau fi promovați sunt deja la prima echipă.

Nu putem decât să-i convingem pe jucători să se pregătească, să obțină rezultate, și, dacă vom avea oferte bune, o să le dăm drumul. Dar gratis nu. Pentru că sunt niște reguli în insolvență”, a declarat Iuliu Mureșan în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

„Lumea încearcă să profite de situația de la noi. Impresarul lui Anton nu se gândește la Dinamo, ci doar la Anton. Dar e normal, nu-l acuz. Vom vedea ce va decide Comisia. Sper să nu devină liber, pentru că legea insolvenței te protejează. Cred că, legal, Comisia nu poate să-l lase liber pe Anton”, a mai spus Mureșan.

Citește și:

Iuliu Mureșan tăios: „Jucătorii să se gândească și la club”

-->
Previous Iuliu Mureșan tăios: "Jucătorii să se gândească și la club"
Next Dinamo amendată de Comisia de Disciplină

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.