Dinamo nu a scăpat de datorii


Dinamo nu a scăpat definitiv de fotbaliștii înscriși la masa credală, la categoria chirografari, chiar dacă prin confirmarea planului de reorganizare modificat au fost șterse toate datoriile către chirografari, circa 5,3 milioane de euro.

La termenul de astăzi, de la Tribunalul București, avocata lui Diego Fabbrini a solicitat suspendarea efectelor hotărârii cu privire la planul de reorganizare modificat, iar instanța a stabilit ca termen de judecată 29 ianuarie 2024.

Practic, avocata lui Fabbrini susține că prin această decizie a reușit ca fotbaliștii să fie considerați în continuare creditori și să nu fie excluși de la masa credală.

„Astăzi, o dată cu declararea apelului am solicitat și suspendarea hotărârii Tribunalului București, iar instanța mi-a admis cererea.

Eu am făcut un beneficiu tuturor fotbaliștilor, creditori chirografari. Cu toți rămân în proces și au în continuare calitatea de creditori, până când se vor soluționa toate aspectele pe care noi le-am atacat în instanță.

Termenul este 29 ianuarie 2024, pentru continuarea procedurii, iar termenul pentru contestarea tabelului actualizat meșterit de administratorul judiciar este pe 24 noiembrie 2023″, a declarat Carmen Radu, avocata lui Fabbrini.

Citește și:

Testamentul incredibil al Babei Vanga

Previous Problemă mare de ultimă oră la Dinamo
Next Dinamo, primită în curtea rivalei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *