Dinamo negociază cu un fotbalist suspect de blat


Surprizele nu se opresc la Dinamo. Chiar dacă Negoiță a anunțat că-i vinde clubul lui Rednic, echipa se mișcă pe piața transferurilor și totul este decis de Prunea și Neagoe.

Florin Bejan negociază în aceste momente cu Dinamo și gsp.ro anunță că clubul din Ștefan cel Mare va semna un contract cu fundașul central.

Bejan este crescut la Steaua și fotbalistul a fost acuzat de lucruri ”dubioase” în meciul dintre Astra-FCSB, 0-2, disputat în acest sezon.

”Am mai avut impresia că există meciuri dubioase și când eram arbitru, doar că nu aveam dovezi. Am mai simțit astfel de meciuri. E dubios. Am anumite semne de întrebare. Văd marcajul de la primul gol. E inexistent. Inițial e buna poziționarea, apoi se îndepărtează de Gnohere. Nu ai niciun adversar în fața ta. Era în dreapta lui, știa unde e, apoi vine spre Bejan. Ce faci acolo? Astra îmi place mult, dar eu nu i-am văzut niciodată jucând așa”, declara Balaj după meci.

Citește și:

EXCLUSIV Prima reacție a lui Nicolae Badea despre întâlnirea cu Rednic

-->
Previous EXCLUSIV Prima reacție a lui Nicolae Badea despre întâlnirea cu Rednic
Next Ironie marca MM Stoica. Ce a declarat când a fost întrebat de Dinamo

1 Comment

  1. Avatar
    Patriche Iulian
    iunie 14, 2019
    Răspunde

    Pe langa „artistul” asta de Bejan, Facundo Mallo pare Virgil Van Dijk. Bravo (i)responsabililor actuali de la Dinamo. Mai gasiti multi de acelasi calibu? Daca nu revine Rednic, sub orice forma, Liga a 2-a ne asteapta.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *