Dinamo mai vrea un mijlocaș și un atacant


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Iuliu Mureșan a avut o intervenție aseară la ProSport Live. Întrebat de alte posibile transferuri de către moderatorul emisiunii, Victor Vrînceanu, Iuliu Mureșan a răspuns că ar mai aduce dacă ar fi posibil pe fiecare post câte încă un jucător.

„Ne-ar trebui pe aproape toate porturile jucători, înafara de portar. Ne-ar trebui și mijlocaș, ne-ar trebui și atacant, și fundaș.. Să spunem că fundaș am adus unul, dar un mijlocaș și un atacant, dacă am găsi și pe care putem repede să îi jucăm, ar fi utili.

Despre venirea lui Mircea Rednic

„Avem antrenor cu contract valabil pe Dario Bonetti. Nu pot fi doi antrenori la un club, eventual un antrenor și un director tehnic. Nu e adevărat că azi trebuie să ne întâlnim cu domnul Badea și Mircea Rednic. Cu Mircea Rednic mă pot vedea oricând. Nu s-au răcit relațiile cu Mircea Rednic. Ne-am întâlnit de mai multe ori. Nu cred. De la câte echipe a plecat Mircea Rednic?! Eu nu pot să le număr. Dacă s-ar fi răcit ar fi fost tot răcit și acuma, o răceală lungă. Nu e bună (Despre victoria din Cupă cu Ripensia) E o calificare, suntem toți mai optimiști și cu un moral mai bun, e important că am dat gol. Nu am mai dat de vreo 5 etape, mie îmi place mai mult să nu iau gol”, a declarat Iuliu Mureșan, la ProSport Live.

Citește și:

Bonetti se întoarce la antrenamente

-->
Previous Mircea Rednic pune o mare condiție
Next Un titular de bază s-a accidentat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *