Dinamo mai renunță la un fotbalist. Prima reacție: ”Vreau să mulțumesc”


Dinamo este într-un impas financiar și este nevoită să renunțe la jucătorii cu salarii mari pentru ca bugetul să fie diminuat. Unul dintre fotbaliștii loviți de la început de această strategie este Brito, care s-a accidentat imediat cum a venit la Dinamo în vară și ulterior nu i s-au mai dat prea multe șanse de a juca pentru că el avea un salariu foarte mare, aproximativ 10.000 de euro, de care ”câinii” trebuiau să scape.

De altfel, Brito nu a fost inclus în lotul pentru cantonamentul de pe Costa del Sol, timp în care și-a căutat fără succes echipă. Astăzi fotbalistul s-a întors în România și și-a reziliat contractul, mutare oficializată pe site-ul oficial al ”câinilor”.

Doardinamo.ro a vorbit cu Brito după ce acesta și-a reziliat contractul și a avut un mesaj foarte frumos pentru dinamoviști.

”M-am întors în România pentru că am ajuns la o înțelegere cu Dinamo pentru rezilierea contractului. Vreau să mulțumesc clubului Dinamo pentru că mi-a dat oportunitatea să port un tricou al unui club mare. Îmi pare rău că nu am avut oportunitatea să arăt ce pot, așa că am fost nevoit să plec, dar le urez dinamoviștilor tot ce e mai bun și să se întoarcă rapid la nivelul unde merită ei să fie. Mulțumesc și mult succes pe viitor”.

Citește și:

Veste EXCELENTĂ pentru Negoiță, proastă pentru suporteri

-->
Previous Veste EXCELENTĂ pentru Negoiță, proastă pentru suporteri
Next Ioan Andone, dezvăluiri despre Negoiță: ”Asta vrea”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *