Dinamo, mai rău ca în perioada Negoiță. Dezvăluirile președintelui AFAN despre datoriile lui Dinamo


Dinamo este într-o situație mai mult decât delicată în acest moment din punct de vedere financiar și promisiunile spaniolilor nu fac decât să adâncească o criză atât financiară, cât și de încredere în spusele lor.

”Știi care e primul semnal când îți dai seama că nu e o treabă serioasă și nu sunt bani? Atunci când tu ai datorii față de jucătorii care au plecat și, de exemplu, față de Moga, care a plecat în luna februarie sau martie, tu nici acum nu i-ai dat banii? E vorba de antrenorul secund, Moga, da.

Îi ai pe Kostrna, pe Montini, pe Dănciulescu, care are bani puțini de luat. Deci e clar că ai o problemă financiară când tu nu poți să dai banii ăștia. Plus că mai e puțin și se fac două luni de întârziere la jucătorii actuali.

E clar că ai o problemă. Însemnă că tu ai folosit doar banii din drepturile TV pe care le-ai primit, ai plătit din datoriile trecute, pentru că a fost plătit și Mihalcea, dar și Nistor.

Ți-ai plătit datoriile trecute și probabil ai achitat câteva bonusuri sau salarii către jucători. Acum credeți că problema cu coronavirus afectează transferurile bancare? Hai să fim serioși. Acum se face orice și prin telefon dacă vrei”, a spus Emilian Hulubei la Liga Digi Sport.

Citește și:

Dinamo are viitor. Curajul lui Emil Ursu de a forma o echipă câștigătoare cu o medie de vârstă surprinzătoare

Previous Dinamo are viitor. Curajul lui Emil Ursu de a forma o echipă câștigătoare cu o medie de vârstă surprinzătoare
Next INTERVIU Un fotbalist rupe tăcerea: ”Neplata, întârzierile și așteptarea au devenit caracteristici pentru Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *