Dinamo mai discută cu un atacant Exclusiv


Raul Albentosa nu este singurul jucător care va semna în această perioadă cu Dinamo. Gigi Mulțescu a cerut urgent un atacant, chiar dacă Adam Nemec și-a revenit și cel mai probabil va putea fi pe teren cu CFR Cluj. Însă antrenorul își dă seama că mai are nevoie de ceva întăriri în zona ofensivă, așa că a cerut urgent întăriri.

Astăzi însă va semna Raul Albentosa, fundaș central de 32 de ani cu 93 de meciuri în La Liga, singura condiție este ca acesta să treacă testele medicale de la INMS programate în această dimineață. Fotbalistul spaniol a mai jucat la Malaga, Derby Country sau Deportivo La Coruna.

Raul Albentosa nu vine în probe, semnează direct, dar mai întăi trebuie să facă vizita medicală. Sunt recomandări foarte bune. Este un lider, un luptător, un jucător puternic, respectat de vestiar. Din moment ce ai atâtea meciuri în Primera Division, e clar că ai ceva calitate.

Cel mai important este că a venit să ajute Dinamo, a înțeles prin ce trece clubul și ce fac suporterii din dragoste pentru club. Și vrea să ia parte la salvarea lui Dinamo”, a declarat Mario Nicolae pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Marius Șumudică n-a mai rezistat: ”Înseamnă că nu poți”

-->
Previous Mario Nicolae anunță un nou transfer din Spania: ”E un lider” Exclusiv
Next Mario Nicolae, dezvăluiri de la Dinamo: ”Lucra după ureche”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *