Dinamo mai aduce un jucător spaniol. Decizia e la Contra


Dinamo ar putea ajunge la al 15-lea transfer de când Pablo Cortacero a preluat echipa. Presa spaniolă a scris în ultimele ore că un alt spaniol poate ajunge la Dinamo. Rămas liber de contract după despărţirea de Almeria, Jose Romera poate fi transferat ca jucător liber de Dinamo.

Spaniolul crescut de Levante a mai jucat timp de două sezoane pentru Dinamo Bucureşti între 2016 şi 2018 şi ar putea reveni pentru a dubla poziţia pe care joacă acum Alexander Gonzalez. La Voz de Almeria scrie că jucătorul a fost pus pe liber de gruparea iberică şi că acum îşi caută echipa. Una dintre variante, conform presei spaniole, ar fi chiar Dinamo Bucureşti, dar decizia îi va aparţine cel mai probabil lui Cosmin Contra. Fostul selecţioner este cel care conduce proiectul din postura de manager general şi toate transferurile trec prin viziunea şi experienţa sa.

Jose Romera a mai jucat în cariera sa pentru Levante B, Onda, Gandia, Dukla Praga, Jablonec, Dinamo şi Almeria. El a bifat 57 de meciuri în Ştefan cel Mare şi a marcat un singur gol.

Citește și:

Jucătorii noi care au jucat, analizați de Cornel Dinu: ”El vine pe ruta Bălănescu, Iorga”

-->
Previous Jucătorii noi care au jucat, analizați de Cornel Dinu: ”El vine pe ruta Bălănescu, Iorga”
Next Mesajul celor de la Manchester City pentru Aleix Garcia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.