Dinamo luptă pentru Champions League la Severin


Meciul orgoliilor se joacă în această seară la Turnu Severin între Dinamo și CS U Craiova, „câinii” luptând pentru locul 2, cel puțin, ca să aibă posibilitatea de a merge în preliminariile Champions League. Cele două formații s-au mai întâlnit de 7 ori din momentul apariției formației din Bănie în Liga 1. Fiecare echipă are în cont câte două victorii, alte trei meciuri terminându-se la egalitate.

Este un meci special pentru Thaer Bawab, care ar putea juca astăzi, din nou, împotriva fostei sale echipe. Iordanianul a reușit o dublă în octombrie 2015, când a fost prima victorie a oltenilor contra „câinilor”, scor 3-0.
În sezonul regulat, cele două şi-au câştigat fiecare meciul de pe teren propriu cu 2-1. Ultima confruntare directă din campionat, din 19 martie 2017, s-a disputat pe „Arena Naţională” şi s-a încheiat fără gol, în ciuda faptului că s-au consemnat 18 ocazii de gol, 11 de partea gazdelor şi 7 în dreptul oaspeţilor. Cele două s-au mai întâlnit în stagiunea curentă şi în sferturile Cupei României, pe 29 martie 2017, când CS U Craiova s-a impus la penalty-uri, asta după ce tabela arenei din Drobeta Turnu-Severin a arătat scor alb la finele celor 120 de minute.

Echipe probabile
CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelici, Barthe, Bancu – Zlatinski, Screciu, Mateiu – Jazvici, A. Ivan, Băluță. Antrenor Gheorghe Mulțescu
Dinamo: Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Nistor, Mahlangu – Hanca, Palici, Rivaldinho – Nemec. Antrenor Cosmin Contra

Citește și:

INTERVIU Dielna își dezvăluie toate secretele

-->
Previous VOLEI Fetele de la Dinamo au învins CSM Lugoj
Next Echipele de start la CS U Craiova-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *