Dinamo luată peste picior de Măldărășanu


Marius Măldărășanu, antrenorul celor de la FC Hermannstadt și fost fotbalist important la Rapid, o „înțeapă” pe Dinamo, posibila adversară de la barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

FC Hermannstadt s-a impus în Ghencea, 4-1 împotriva celor de la CSA Steaua. Și-a consolidat locul secund, direct promovabil, dar antrenorul Marius Măldărășanu nu se teme nici de un eventual baraj contra lui Dinamo.

„Nu există teamă. Este Dinamo, un club mare, de tradiție, dar câte echipe nu au luat-o de jos? Petrolul, Rapid, UTA. Clujul stă de atâția ani în Liga 2. Care e problema?

Normal, suporterilor dinamoviști nu le cade bine. Dar se întâmplă de 2-3 ani de zile să te tot chinui. Poate e un semn că trebuie să trăiești și asta. Nu trebuie să se desființeze echipe ca să rămână Dinamo în prima ligă! Să o luăm și pe aia dreaptă.

Ne batem cu Clujul la locul doi. Depinde ce vor face și ei mâine. Este presiune pe ei, de data asta, dar trebuie să rămânem cu capul pe umeri. Mai sunt doar trei zile până la meciul cu Slobozia, pe un teren unde nu prea câștigă nimeni. Un teren foarte greu. Vom vedea. Sper să refacem din băieți, repede.” – a spus Marius Măldărășanu, într-o conferință de presă.

Citește și:

Amorul lui Eugen Cristea cu Cristina Deleanu

-->
Previous Noul jucător senzație de la Dinamo
Next Un fost atacant este acum paznic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.