Dinamo, luată la mișto de ieșeni. Ce s-a întâmplat în tribune


Ca la Dinamo, la nimeni. Dintr-un nume extrem de respectat și temut în campionat, acum orice echipă își permite să ia această echipă la mișto atât pe teren, cât și în tribune.

Și dacă mai era vreun dubiu, mutarea de a-l da afară pe Mircea Rednic pe 3 iubie 2019 a fost extrem de neinspirată. Iar rezultatele vorbesc de la sine. Dar și atitudinea suporterilor adverși. Ieșenii au strigat astăzi în tribune „B”-ul după ce formația din Ștefan cel Mare a fost condusă cu 2-0 pe stadionul din Copou de moldoveni.

Fanii dinamoviști ai venit și ei în număr mare, aproximativ 150 de suporteri au venit să susțină echipa, dar și să protesteze împotriva lui Ionuț Negoiță, Bogdan Bălănescu și să strige demisia staff-ului tehnic condus din concediu medical de Eugen Neagoe. Antrenor care n-are nicio vină, ci doar a venit într-un moment extrem de prost la Dinamo și nici el n-a fost susținut cu adevărat de conducere. Deoarece a semnalat încă din cantonament că mai are nevoie de jucători, dar cererile lui nu au fost satisfăcute.

-->
Previous A mai plecat un fotbalist, se mai pregătește un altul zilele viitoare
Next Chiar o așteaptă pe Dinamo B-ul?!

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE Sirbu
  august 10, 2019
  Răspunde

  Multumim din suflet maretului INVESTITOR-
  sa-i traiasca familia !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *