Dinamo, lovitură de un milion de euro


Conferinta de presa, desfasurata la sala de conferinta de la Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, sambata, 10 iunie 2017, in cadrul careia a fost prezentat Dan Petrescu, noul antrenor al echipei CFR Cluj. In imagine: Iuliu Muresan presedintele clubului CFR 1907 Cluj © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Iuliu Mureșan anunță că Deian Sorescu are toate șansele să plece în străinătate, în această iarnă. Administratorul special din „Ștefan cel Mare” a vorbit și despre suma pe care o așteaptă clubul.

Plecarea lui Deian Sorescu de la Dinamo le-ar putea oferi roș-albilor un respiro important în încercarea de a echilibra balanța financiară a clubului. Jucător polivalent, bănățeanul este considerat cel mai important fotbalist din acest moment, în Ștefan cel Mare. După ce a fost aproape de FCSB, Sorescu ar fi intrat recent în atenția celor de la Universitatea Craiova.

„Da, sigur, de ce nu, Sorescu este de vânzare în iarna aceasta. E jucătorul cel mai valoros din club. E singurul care are oferte concrete. A avut şi în vară şi are şi acum.

”Da, sigur, de ce nu, Sorescu este de vânzare în iarna aceasta. E jucătorul cel mai valoros din club, e singurul care are oferte concrete, a avut şi în vară şi are şi acum.

Dacă lucrurile vor decurge normal, negocierile vor fi bune pentru toate părţile, s-ar putea realiza transferul lui Deian Sorescu la altă echipă.

(n.r. e U Craiova printre echipele interesate?) Sincer, pe nimeni nu m-a căutat nimeni, dar sunt ceva echipe de afară. E un jucător de care ne despărţim cu greu.

E un om de caracter, un băiat de caracter. E cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo. (n.r. în jur de un milion de euro cereţi pentru el?) Da, pe acolo e suma.

Nu mi se pare o sumă mare, ţinând cont… nu contează situaţia în care e Dinamo, contează valoarea lui. Într-o echipă care nu merge bine, nefiind atacant, să dai opt goluri, asta contează.

E vorba de valoarea lui, valoare pe care şi-ar pune-o mult mai bine în evidenţă într-o echipă care joacă mai bine şi care vine cu mai multe atacuri, mai multe combinaţii”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport.

Citește și:

Dan Negru după ce Revelionul său a fost bătut, pentru prima oară, de PRO TV: ”10.000 de euro”

-->
Previous Jucătorul care este gata să plece
Next Un fost dinamovist are încredere în Stoican

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *