--> -->

Dinamo i-a livrat FCSB-ului cel mai bun marcator


-->
Harlem Gnohere face pur și simplu senzație în ultima vreme la FCSB. După ce a reușit să înscrie două goluri extrem de importante împotriva israelienilor de la Hapoel Beer Sheva, reușite care cel mai probabil o vor califica pe rivala ”câinilor” în primăvara europeană, el a marcat din nou în această seară. Și nu oricum. A reușit să deschidă scorul în partida dintre FCSB și Craiova după doar un minut!

În total, francezul are nouă goluri în campionat și două în Europa League. Atacantul s-a despărțit de Dinamo în luna ianuarie. Gnohere a explicat în această vară de ce a plecat din Ștefan cel Mare.

„Am luat decizia de a mă transfera pentru că relația dintre mine și conducerea lui Dinamo nu mai era acceptabilă. Când mi s-a spus că «cei de la Steaua te vor» am spus imediat «nu, nu vreau să plec acolo». Dar când negocierile pentru prelungirea contractului au stagnat din cauza ofertei insultătoare a lui Dinamo și după ce am fost trimis la echipa a doua, am căutat o poartă de ieșire în ianuarie.

Și relația mea cu Andone a fost destul de dificilă, așa că am preferat să plec imediat decât să mai rămân 6 luni la o echipă la care nu mă simțeam bine. Înainte să-mi fie propusă prelungirea contractului cu Dinamo, câștigam 4.500 de euro pe lună, iar apoi mi s-au oferit 1.000 de euro în plus. Am considerat asta o lipsă de respect. Pentru fani, chiar nu am dorit să plec la Steaua. Dar mi s-a oferit un contract pe care nu l-am putut refuza”, a spus Gnohere într-un interviu pentru Footballski.

Citește și:

Goalkeeperul împrumutat de la Dinamo care n-a primit niciun gol în ultimele 7 etape!

-->
Previous Goalkeeperul împrumutat de la Dinamo care n-a primit niciun gol în ultimele 7 etape!
Next MM Stoica îi răspunde foarte urât lui Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.