Dinamo l-ar dori pe Florin Niță


La 36 de ani, Florin Niță a avut un sezon remarcabil în Turcia, la Gaziantep, unde a fost adus de Marius Șumudică. Portarul român a rămas titular în poarta echipei chiar și după plecarea antrenorului, iar prestațiile sale solide l-au adus din nou în primul ”11” al echipei naționale.

Deși părea aproape de a semna un nou contract cu Gaziantep, se pare că Florin Niță ar putea reveni în Superliga României, dar nu la FCSB, echipa de la care a plecat, ci la rivala Dinamo!

Niță are pe masă un nou contract de la Gaziantep, dar este tentat de o revenire în România și se discută despre un posibil transfer la Dinamo București. Conform ProSport, reprezentanții lui Florin Niță au intrat în contact cu clubul condus de Andrei Nicolescu și Eugen Voicu.

Totuși, Dinamo va trebui să facă un efort financiar considerabil pentru a-l aduce pe internaționalul român, deoarece salariul cerut de Niță pentru a reveni în țară este de 20.000 de euro pe lună.

Având în vedere că Florin Niță este la EURO 2024, mingea este acum în „terenul” acționarilor lui Dinamo. Dacă aceștia vor fi interesați de transferul portarului de 36 de ani, cel mai probabil discuțiile vor avansa după turneul final, notează sursa citată.

În acest sezon, Florin Niță a jucat în 35 de meciuri pentru Gaziantep, în Superlig și Cupa Turciei, dintre care doar nouă s-au încheiat fără gol încasat.

Citește și:

Rezervația naturală Pietrele Doamnei, un loc plin de legendă

Previous Vestea zilei: Dinamo în Champions League
Next Daniel Iglesias va semna cu Steaua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *