Dinamo l-a cedat pe Andrei Florescu


Andrei Florescu, în vârstă de 21 de ani, ocupant al postului de extremă stânga, se desparte de Dinamo în această vară. A fost cedat împrumut către echipa Progresul Spartac din Liga 2.

După ce a obținut o promovare miraculoasă cu Dinamo în Superliga, Ovidiu Burcă a decis să se despartă de mai mulți fotbaliști pe care nu-i mai considera potriviți pentru competiția de primă ligă.

Potrivit informațiilor furnizate de GSP, Dinamo l-a împrumutat pe Florescu în Liga 2, la echipa Progresul Spartac. Similar cu situația lui Cristi Ionescu (transferat la Blejoi), Burcă a luat hotărârea că Andrei are nevoie de meciuri pentru a avansa, deoarece la Dinamo nu ar fi avut suficiente oportunități.

Deși a fost format în cadrul echipei Dinamo și a fost împrumutat anterior la Metaloglobus, Andrei Florescu a avut o prezență de doar 5 minute în acest sezon, în înfrângerea împotriva echipei Sepsi din etapa a 3-a, scor 0-3.

În Liga 2, Florescu a participat în 7 meciuri pentru echipa Dinamo, dar nu a reușit să înscrie goluri, însă a participat la ultimul gol din meciul cu CSA, obținând penalty-ul transformat de Lamine Ghezali.

Citește și:

Unde și când se poate juca Rapid – Dinamo

Previous Cu cine a picat Dinamo în Cupa României
Next Ce planuri are Andrei Bendeac la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *