Dinamo joacă primul amical la Marbella. AICI puteți vedea meciul


Dinamo joacă primul amical contra campioanei din Irlanda de Nord, Linfield FC, astăzi, de la ora 20:00, ora României. Eugen Neagoe va testa toți jucătorii noi. Este posibil să intre și Gabriel Moura, fotbalistul care a semnat abia aseară cu echipa din Ștefan cel Mare. Fundașul dreapta va fi rezervă și va juca în ultimele minute.

Noul antrenor vrea să-i vadă la lucru și pe jucătorii care au fost aduși de Mircea Rednic, dar și pe cei tineri la lucru. Este foarte important pentru el să se hotărască cine merită sau nu să rămână la Dinamo pentru a îndeplini obiectivul principal al clubului, intrarea în play-off-ul Ligii 1.

”Niciun moment nu m-am gândit să renunț la jucătorii pe care i-a adus Mircea la Dinamo. Dar fiecare antrenor are viziunea lui despre fotbal, iar eu răspunde de rezultate. Cu părere de rău, vor mai pleca vreo 2, 3 jucători din lotul pe care îl avem acum, pentru că îmi doresc să fim mai puternici și am nevoie de fotbaliști mai valoroși. Avem și mulți jucători tineri, dar mulți dintre ei vor rămâne”, a declarat Eugen Neagoe pentru doardinamo.ro.

-->
Previous FOTO+VIDEO Moura la primul antrenament. Ce spune Neagoe despre el
Next Primul meci, primul sistem. Ce prim 11 a pregătit Neagoe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *