Dinamo își schimbă denumirea și sigla


Mureșan si-a decis viitorul la Dinamo
Iuliu Mureșan e gata să ia o decizie radicală la Dinamo. Administratorul special al „câinilor” vrea să facă altă siglă, având în vedere că echipa a primit o notificare din partea societății conduse de Nicolae Badea, prin care nu mai are drept de folosire a numelui și a siglei.

Astfel, după notificarea din urmă cu câteva zile, Mureșan și-a făcut „planul de atac” și a dezvăluit cum va proceda clubul.

„Am primit o hârtie de întâmpinare în care suntem anunţaţi că trebuie să plătim un milion de euro prejudiciu şi să purtăm negocieri pentru viitor. O să rezolvăm uşor această problemă.

Vom face altă siglă şi schimbăm denumirea în aşa fel încât în denumire să fie în continuare Dinamo şi 1948. Este păcat că dinamoviştii dau în dinamovişti, mai ales că este vorba şi despre investitori la această echipă”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Digi Sport.

Ce declara zilele trecute Zăvăleanu

”Este vorba despre folosirea comercială a siglei, nu a denumirii Dinamo. Vorbim despre folosirea siglei cu câinii roșii în scopuri comerciale. Până la urmă, amestecătura asta nu era o chestie pe care ne-o doream.

Am început niște demersuri pentru un rebranding. Dinamo 1948 nu deținea aceasta siglă. Marile cluburi, așa cum este și Juventus, se reinventează și cred că era momentul și la Dinamo.

Rebranduirea se va face cu ajutorul suporterilor. În acest fel, lucrurile vor fi clare pentru că sunt prea multe Dinamo în acest moment”, a transmis Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club.

Citește și:

Denia de marți: ”Ne ajută”

Previous Cornel Dinu îl distruge pe Iuliu Mureșan
Next Lovitură: „Prejudiciul e de 1 milion de euro”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *