--> -->

Dinamo își mai dorește 2 jucători


-->
Dinamo a reușit ieri transferul atacantului Irobiso, care se antrenează deja de câteva săptămâni cu echipa. Fotbalistul a fost ieri declarat liber de contract și urmează să semneze în curând cu alb-roșii.

Deși se credea că acesta va fi ultimul fotbalist pe care Dinamo îl va aduce, se pare că Dușan Uhrin doar mai dori jucători.

Conform ProSport, mijlocașul de bandă croat Ivan Pesic (29 de ani) și-a dat deja acordul să revină în „Ștefan cel Mare”, iar zilele următoare se vor pune la punct detaliile contractului. Pe lângă Pesic, ar mai putea să ajungă și un fundaș central, pentru a repara o linie defensivă care a ajuns să fie cea mai slabă din Liga 1, cu 66 de goluri încasate.

De ce șansele să vină sunt mici

Sursele doardinamo.ro nu confirmă acest transfer, așadar nu sunt șanse mari ca acesta să ajungă la Dinamo deoarece echipa are lista completă de 25 de jucători înregistrată la LPF.

Vă vom ține la curent.

Ivan Pesic a mai evoluat pentru Dinamo în perioada 2017 – 2019. Mijlocașul de bandă poate fi adus chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat. Motivul: jucătorul a evoluat în primă ligă din Ucraina, iar din cauza războiului, competițiile sportive au fost stopate. Astfel, toți jucătorii au devenit liberi de contract.

Citește și:

Panică la benzinării. Mesaj oficial: ”Nu!”

-->
Previous Întâlnire între Șerdean și Zăvăleanu
Next Miriuță nu este de acord cu Dusan Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.