Dinamo își aduce un portar bosniac


-->
După un start ratat în Liga 2 (o victorie și două înfrângeri), Dinamo speră să-și revină și se întărește cu un nou străin: portarul bosniac Filip Dujmovic (23 de ani).

Dinamo l-a prezentat azi pe goalkeeper-ul Filip Dujmovic, transferat din postura de jucător liber de contract.

Comunicatul clubului

TRANSFER. Filip Dujmović la Dinamo 1948

București, 23 august 2022. Administratorul special Vlad Iacob anunță, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului, transferul portarului Filip Dujmović la Dinamo 1948.

23 de ani, 1.91 m, fost component al loturilor naționale de juniori și U21 ale Bosniei, Filip Dujmović a evoluat ultima oară în prima ligă a campionatului din Serbia, la FK Radnicki.

Filip Dujmović a apărat ultimul meci oficial luna trecută, pe 31 iulie, în partida FK Radnicki vs Backa Topola, în etapa a patra a campionatului din Serbia.

Zeljeznicar U19 (Bosnia), Adana Demir U21 (Turcia), Spartak Subotica (Serbia), Mladost Kakanj (Bosnia) și FK Radnicki (Serbia) sunt echipele din cariera noului portar dinamovist.

56 de meciuri are Filip Dujmović în prima ligă a campionatului din Serbia pentru Spartak Subotica (40) și FK Radnicki (16). Luna trecută, pe 28 iulie, a apărat pentru FK Radnicki în Conference League.

Bine ai venit la Dinamo 1948, Filip Dujmović!

Citește și:

Dinamo, încurajată de cei ce au trimis-o în Liga 2: ”Am fost și noi”

Previous Singurul impediment în calea venirii lui Murad
Next Ultimele detalii despre negocierile vânzării

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *