Dinamo, între o situație periculoasă și promisiunile spaniolilor EXCLUSIV


Dinamo este în acest moment într-o situație periculoasă. Toată lumea știe asta, nimic nou. După ce a fost cumpărat clubul de la Ionuț Negoiță, aproape în prag de faliment, spaniolii au investit până acum aproximativ 600.000 de mii de euro sub formă de împrumut, urmând ca o majorare de capital să se facă după ce se termină auditul. Care încă nu s-a încheiat.

Până atunci, singura formulă de a investi bani în club este sub formă de împrumut și chiar și așa am primit asigurări că sumele care sunt necesare pentru a plăti datoria la ANAF și restanțele jucătorilor vor fi foarte curând disponibile în club și că nu se pune problema ca acel fond de investiții să se fi retras din acest proiect.

Ceea ce îngrijorează cu adevărat este bugetul mult mai mare de salarii față de anul trecut, având în vederile că încasările din drepturile tv și sponsori vor fi foarte mici în acest sezon. În cazul în care nu se face o mărire de capital serioasă sau nu intră bani cu adevărat în club , atunci va fi o problemă mare pentru Dinamo pentru că de data aceasta cu toate eforturile suporterilor, clubul nu ar mai putea fi salvat.

Dar noi avem încredere că spaniolii sunt serioși și-și vor duce acest proiect la bun sfârșit!

Citește și:

FOTO Echipamentul inedit pe care-l va purta Dinamo cu Sepsi

-->
Previous FOTO Echipamentul inedit pe care-l va purta Dinamo cu Sepsi
Next Ce au schimbat spaniolii în cele două luni și 10 zile de când au preluat Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.