Dinamo, într-o nouă situație periculoasă


Dinamo a avut un focar de coronavirus în această vară care a fost atât de grav încât echipa nu a reușit să joace mai multe meciuri și ajunsese într-o situație foarte proastă în clasament, chiar dacă odată cu venirea lui Gigi Mulțescu s-au redresat lucrurile din punct de vedere sportiv.

Echipa din Ștefan cel Mare trece din nou printr-o situație periculoasă la prima vedere. Are programat un meci contra României U19, unde sunt doi jucători cu simptome și care au fost izolați atât ei, cât și contacții lor la Snagov și vor face noi teste.

Doctorul Mihai Meiu se ocupă de activitatea medicală la nivelul celor 17 loturi reprezentative a României. Dinamo are și la lotul naționalei U19 doi jucători convocați, Ahmed Bani și Ioan Borcea. Deocamdată nu se știe dacă meciul programat sâmbătă, de la ora 11:00, se va juca sau nu. Totul depinde dacă jucătorii cu simptomatologie Covid-19 vor fi testați pozitiv sau nu, din punctul de vedere al medicului Mihai Meiu al naționalei. Rămâne de văzut ce vor decide dinamoviștii în acest sens.

Citește și:

Jucătorii vechi își așteaptă restanțele. Pablo Cortacero, mesaj la miezul nopții

-->
Previous Jucătorii vechi își așteaptă restanțele. Pablo Cortacero, mesaj la miezul nopții
Next Craioveanu îl știe pe Aleix Garcia. Caracterizare de excepție

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.