Dinamo într-o nouă eră. Răzvan Oprea, discuție pe larg despre viitor


Negoiță a anunțat ieri că va vinde Dinamo pe 1 leu către Asociația Dinamoviști pentru Dinamo care își asumă tot de acum înainte ca acționar majoritar. Răzvan Oprea, președintele asociației, a vorbit pe larg despre ce au de gând să facă.

”Noi vom răspunde pe mai departe la ceea ce am inițiat. Acum vor trebui puse la punct alte detalii legate de ceea ce înseamnă preluarea în totalitate a acțiunilor. Vorbim de modalitate, timp de plată, detalii pe care încă nu le-am discutat. Noi am trimis o chestiune principială, dânsul a răspuns principial. Dorește să vândă, noi dorim să luăm. Pentru că aceste negocieri să nu se termine ca altele, adică prost, ar trebui ca și domnul Negoiță să înțeleagă că situația e excepțională și pentru dânsul și pentru această asociație. Nu avem în conturi milioane. Aceste detalii presupun o anumită perioadă de grație și de înțelegere.

Implicarea PCH nu ne afectează deloc. Mai mult decât atât, noi considerăm că PCH sunt dinamoviști ca și noi. Au făcut eforturi foarte mari sa susțină în aceste luni clubul. Din păcate domnul Negoiță nu a gestionat moral foarte bine aceste momente, după ce a retras banii de la televiziuni. Contam pe cei din PCH. Acum, mai mult decât oricând e momentul sa lucrăm împreună pentru viitorul lui Dinamo. Altfel, ne paște falimentul și Dinamo va dispărea daca nu vom fi alături unii de ceilalți. Cu toate șicanele din trecut, cu toate micile resentimente din punct de vedere uman, atât eu cât și Mister Dinu, garantez, contăm pe ei. Ei au 10%, iar noi, dacă vom lua restul, vom fi împreună.

E prematur să spun ca am putea noi și PCH să susținem clubul independent. Important e ca noi să asigurăm un eventual investitor că Dinamo nu ar putea să fie în situația de faliment. Cu alte cuvinte, vom căuta în continuare parteneri. Pe de-o parte investitori, dar și asocierea unor branduri importante sau companii mari. Ar putea fi posibilă și virarea unui procent de 20% din impozitul pe profit în limita a 5 la mie din cifra de afaceri către asociațiile noastre care sunt non profit. Banii aceștia vor fi folosiți la Dinamo pentru a susține performanța urmând ca sponsorii sa beneficieze de reclamă.

Citește și:

Gestul superb de Înviere al unui fost jucător important stelist pentru Dinamo

Previous Gestul superb de Înviere al unui fost jucător important stelist pentru Dinamo
Next Negoiță îi face praf pe toți și anunță noi datorii: ”S-a mai adăugat un litigiu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *