Dinamo, îngenuncheată de Craiova pe Oblemenco


Ușor, ușor, strategia lui Ionuț Negoiță de a nu investi niciun ban în echipă arată fanilor cam pe unde este echipa lor favorită. Și că Florin Bratu are o misiune imposibilă pentru cei mai optimiști, care sperau chiar la titlu la începutul sezonului. Meciul de Craiova a fost unul dezastruos pentru trupa ”Mitralierei” și s-a terminat la scor de neprezentare,  3-0.

Dacă în prima repriză Dinamo a avut multe ocazii, golul lui Elvir Koljic a păcălit marcajul lui Katsikas și l-a învins pe Penedo cu o lovitură plasată de cap în minutele de prelungire ale primei părți. Cuplul Bancu-Mitriță a destabilizat apărarea lui Dinamo pentru prima oară în minutul 70. Angajat ideal de Bancu, Mitriță l-a lăsat în urmă pe Delorge și a înscris elegant pe lângă Penedo. Tot Mitriță a înscris și golul trei al oltenilor. A primit o pasă ideală de la Koljic și a înscris fără emoții.

CS U Craiova – Dinamo 3-0
Au marcat: Koljic ’45+2, Mitriță ’70, ’75

Dinamo coboară pe locul 7 și se află într-un nou moment rușinos. Echipa lui Bratu are un singur punct în 4 deplasari și una dintre cele mai modeste defensive din Liga 1, 14 goluri primite!

Citește și:

Explicațiile lui Florin Bratu după scorul dezastru de la Craiova. Pe cine acuză

 

-->
Previous O surpriză uriașă din partea lui Bratu. Nici oltenii nu s-au lăsat mai prejos
Next Explicațiile lui Florin Bratu după scorul dezastru de la Craiova. Pe cine acuză

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *