Dinamo are infirmeria plină. Cu cine ar putea juca diseară Miriuță


Campionatul trece în plan secund pentru 24 de ore, în prim plan este Cupa României. Dacă la începutul anilor 2000, devenise trofeul tradițional al ”câinilor”, câștigat de 5 ori în perioada 2000-2005, ”haita” n-a mai cucerit Cupa din 2012. A mai jucat o finală anul trecut, pierdută în detrimentul celor de la CFR Cluj la penalty-uri. Vasile Miriuță și jucătorii săi și-au propus să câștige a doua competiție majoră a țării. Însă sunt probleme mari înainte de meciul de pe Cluj Arena, de diseară, de la ora 20:30.

Vasile Miriuță nu se poate baza pe cinci fotbaliști importanți, care nu vor fi în lot din motive medicale.

May Mahlangu și Filipe Nascimento sunt gripați, ei revenind și după accidentări care le-ar putea periclita finalul de 2017. Costache încă nu și-a revenit după problemele medicale de la meciul cu Viitorul și, oricum, dinamoviștii nu-l vor forța pe acest final de sezon, mai ales că mijlocașul a fost cedat celor de la CFR Cluj pentru 700.000 de euro și 10 la sută dintr-un transfer ulterior. Maxi Oliva a cerut schimbare la pauza meciului cu Poli Iași, simțind dureri la genunchi, încă nu este apt. Iar Jeremy Bokila acuză și el dureri la adductori, n-a făcut deplasarea la Cluj.

Nu se știe pe câți dintre aceștia cinci se poate baza Miriuță pentru meciul de luni cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Echipa probabilă:

Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Nica – Anton, Filip – Hanca, Rivaldinho, Salomao – Nemec

-->
Previous Miriuță, savuros și acid: ”Singura care nu mă minte e fiica mea!”. Mesaje către șefi și rivali: ”Eu nu pot fi ordinar”
Next ȘEFII au decis: care este condiția ca Miriuță să rămână la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *