Dinamo în presa internațională


Suporterii dinamoviști au ajuns să fie lăudați și în presa din străinătate! Toate acțiunile întreprinse de către aceștia nu pot fi trecute cu vederea, căci ei sunt sprijinul echipei de mai bine de un an de zile.

”Câinii” au început bine noul sezon și s-au impus în primul meci, contra Voluntariului, scor 3-2. Problemele de la Dinamo sunt departe, însă, de a se fi încheiat. Mai mulți jucători și-au depus memoriu pentru a pleca liberi de contract, iar odată cu intrarea în insolvență, clubul din ”Groapă” este obligat să plătească toate salariile restante, inclusiv a fotbaliștilor care au plecat deja de la echipă și cu care se află în proces.

Cei de la SPORTblible au publicat pe contul lor de Instagram o fotografie cu noul echipament al dinamoviștilor, pe care sunt trecute numele suporterilor care au făcut donații pentru salvarea clubului.

”Noul tricou al lui Dinamo București conține numele a 2000 de suporteri care au donat bani pentru salvarea clubului, care se confruntă cu probleme financiare. Uimitor! #love RO”, a fost mesajul englezilor de la SPORTblible.

La 12 ore de la postare, imaginea se bucură de peste 115.000 de aprecieri.

Și asta nu este tot. Cei din DDB au pus din nou bilete virtuale la vânzare, pentru meciul cu FC U Craiova. Prețul unui bilet este 2,5 lei și se poate cumpăra de AICI. În 24 de ore s-au vândut aproape 10.000 de bilete, ceea ce înseamnă in jur de 5.000€.

Citește și:

Oltenii amenință Dinamo: ”Să le reamintim cum e”

-->
Previous Ultimele detalii despre Sorescu: "E bombardat de oferte"
Next Un fost antrenor dinamovist e sceptic în privința viitorului lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *