Dinamo, în pericol să PIARDĂ doi jucători importanți


Decizie surprinzătoare a lui Mircea Rednic. Alexandru David, președintele lui Dinamo, a dat ultimele detalii despre situația jucătorilor și a spus că încă nu s-a început negocierile pentru prelungirea contractelor lui Diogo Salomao și Sergiu Hanca. Portughezul a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren din ultimele meciuri și este și pe lista rivalilor de la FCSB.

„În acest moment, am convenit cu Mircea Rednic să nu existe niciun fel de discuție cu niciun jucător în ceea privește prelungirea contractului sau plecările de la club. La iarnă, înainte de plecarea în cantonament, o să ne facem o strategia. În primul rând, Rednic trebuie să își facă o strategie și să ne spună exact ce își dorește. Apoi vom discuta despre Diogo Salomao și oportunitatea de a-i face o ofertă de prelungire sau nu.

Sergiu Hanca intră și el în ultimele 6 luni de contract din iarna. Discuții despre prelungirea contractului vor avea loc în iarnă, la fel ca și în cazul lui Salomao”, a declarat Alexandru David pentru Radio Dinamo 1948.

Citește și:

Marica și Dănciulescu au încurcat-o. Cum ar putea să piardă toate punctele obținute în acest sezon

-->
Previous Întrebarea despre Dinamo care i-a pus în încurcătură pe Hanca și Olteanu: ”ȘOC”
Next Prunea are încredere într-un jucător al lui Rednic. Pe cine pariază

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *