Dinamo, în discuții pentru un fundaș stânga. Ce s-a întâmplat cu el


Dinamo a făcut transferuri bune în ultimele două săptămâni dar este în continuare descoperită în apărare pe posturile de fundaș dreapta și stânga. ”Câinii” se pare că s-au orientat spre un apărător stânga de 21 de ani din Liga a 3-a, dar acesta a fost deja antamat de cei de la Poli Iași. Este vorba despre Răzvan Onea, om de bază la formația din Ilfov sezonul trecut.

”Au fost discuții și cu Dinamo pentru Onea, dar cei de la Iași au fost mai dornici de a obține semnătura acestuia. Răzvan este un tânăr jucător de certă perspectivă, care poate confirma la nivelul primei ligi”, a declarat Vasile Neagu, antrenorul divizionarei C din Afumați.

Astfel, Dinamo rămâne în continuare cu Gabriel Moura, singurul fundaș dreapta de meserie din lot, dar și cu Andrei Sin, accidentat, care va lipsi și cu Sepsi, titularul postului de fundaș stânga.

Citește și:

Povestea primei localități din România iluminată electric

-->
Previous Neagoe a explicat de ce a plecat de la Dinamo: "Nu e corect"
Next Moți râde de FCSB: ”Mai urâtă”. Ce spune de Dinamo

1 Comment

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  august 31, 2019
  Răspunde

  Si de pe tot cuprinsul globului, doar saracul Razvan Onea mai ramasese disponibil?
  Probabil au disparut toti fundasii stanga din lume, mai ceva ca dinozaurii …
  Mai exista orare cineva la DINAMO care sa se ocupe de „scouting”? Observ ca toti din cei din cadrul clubului care discuta cu presa se plang cat de greu este sa mai gasesti un fotbalist in zilele noastre.
  Singurele explicatii la aceasta stare de fapt sunt:
  – nu exista o astfel de activitate in cadrul cubului, fie din lipsa de fonduri, fie din desconsiderare a importantei acesteia;
  – activitatea de scouting este total ineficienta, fie din motive de lipsa de personal calificat / incompetenta, fie din motive de sabotare a propriului club;
  – scouterii lui DINAMO vin cu propuneri viabile, dar la nivelul decizional primeaza alte interese decat cel al aducerii in cadrul lotului a unor fotbalisti valororsi (cum ar putea fi, utopic vorbind, satisfacerea cerintelor anumitor impresari, solicitarea primirii unei cote parte, „pe persoana fizica”, din comisioanele de transfer, stabilirea unor limite salariale cu muuult sub nivelul / valoarea jucatorului ofertat din motive de „economie” etc.).
  Din pacate, nici „academia” lui DINAMO nu prea mai ofera in ultima vreme solutii viabile pentru prima echipa. De exemplu, ultimul fundas stanga cat de cat bun pe care l-am vazut la juniorii lui DINAMO a fost Andrei Radu (si nici el un produs 100% al centrului de copii si juniori al clubului).

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *