Dinamo îl poate vinde și pe Rici Grigore


Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al lui Dinamo, a oferit detalii despre situațiile lui Steliano Filip și Deian Sorescu, doi fotbaliști care intenționează să părăsească clubul în această iarnă.

„Pentru Steliano am discutat. Aseară am avut o discuție cu niște impresari abilitați de un club din Ungaria. Din păcate, acest club dorește să-l transfere fără niciun fel de sumă, gratis. Acest lucru este inacceptabil pentru un jucător de valoarea, vârsta lui Steliano, un jucător de care Dinamo are nevoie.

Niciuna dintre ofertele pentru Sorescu nu se ridică la suma pe care ați amintit-o dumneavoastră. Nu discut despre salariile jucătorilor sau sume, ar fi lipsit de fair-play pentru partenerii de discuție. Ofertele nu sunt clare. Unele sunt cu procente, altele sunt cu anumitue bonusuri în funcție de performanță. Nimic nu e bătut în cuie, analizăm fiecare ofertă. Azi, niciuna nu se ridică la așteptările noastre. Avem o singură ofertă în scris, cea din Polonia. Verbal, mai este cea din Golf.

Mai există interes pe Ricardo Grigore, dar nu s-a ajuns la lucruri concrete, oferte scrise”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Citește și:

Dana Budeanu atac virulent vizavi de scandalurile din poliție: ”Nu înțeleg”

-->
Previous Dinamo aduce un fost portar de la PSG
Next Transfer de ultimă oră la Dinamo: ”Pregătește-te de plecare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.