Dinamo îl dorește pe Dennis Politic


Dinamo este interesată de legitimarea unui jucător român care a fost la Manchester United în timpul perioadei sale de juniorat. Dennis Politic, un fotbalist care aparține echipei Cremonese, retrogradată din Serie A, este printre jucătorii căutați de Dinamo. Negocierile sunt într-un stadiu avansat și există posibilitatea ca fotbalistul să se alăture cantonamentului echipei din Slovenia.

Potrivit ProSport negocierile sunt într-un stadiu avansat – în limita permisă de situația actuală, luând în considerare interdicția impusă de forul mondial de fotbal -, cu Dennis Politic (23 de ani), fotbalist care poate juca în principal pe postul de mijlocaș de bandă.

Politic a început să joace fotbal la CSM Codlea, sub îndrumarea antrenorului Laurian Păun, care a dezvăluit anul trecut pentru ProSport:

„Când a ajuns în Anglia, Dennis a fost în teste şi la Liverpool şi Chelsea, dar cei de la Manchester United au fost cei mai insistenţi, iar părinţii jucătorului au decis că United este cea bună bună variantă. Ca stil de joc l-aş compara cu Steven Gerrard de la Liverpool”

Ce declara jucătorul acum 3 ani

”Mă simt confortabil pe mai multe posturi, oricare din posturile de atac, dar da, prefer să joc extremă stânga. Dacă ar fi să aleg un jucător cu care cred că mă asemăn la stil de joc, l-aș alege pe Eden Hazard.” – Dennis Politic, în martie 2020, pentru tackle.ro

Citește și:

Paula Seling a făcut show în Bulgaria la Reina del Mar

Previous Ovidiu Burcă anunță transferuri la echipă
Next OFICIAL | Gabriel Glăvan a semnat cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *