Dinamo-Gaz Metan, fără instalație de încălzire. Reacția CS Dinamo


-->
Dinamo-Gaz Metan Mediaș se va juca în această seară, de la ora 20:00, iar ”câinii” vor avea din nou probleme cu terenul din Ștefan cel Mare. La ora meciului va fi o temperatură de 0 grade Celsius, iar instalație de încălzire din nou nu va fi pornită.

FANATIK.RO a aflat despre acest lucru și a cerut o explicație oficială de la CS Dinamo, pentru că cei de la Dinamo au părut toți mirați de faptul că nici la meciul cu Chindia Târgoviște nu a fost pornită, iar jucătorii s-au plâns de starea terenului de joc și au pus înfrângerea cu dâmbovițenii și din cauza acestui motiv.

”Instalația de încălzire a gazonului se pune în funcțiune doar pe bază de solicitare, cu asumarea costurilor generate. Pentru a avea eficiență, instalația trebuie să funcționeze cu cel puțin 24 de ore înainte de joc. CS Dinamo nu a primit nicio solicitate în acest sens”, este reacția oficială a CS Dinamo pentru FANATIK.RO.

De asemenea, am mai aflat că abia ieri cei de la Dinamo au trimis solicitare ca meciul să se joace pe Ștefan cel Mare. Care este motivul pentru care roș-albii nu solicită încălzirea gazonului? Costurile!

Aproximativ 2.000 de euro costă închirierea stadionului Dinamo pentru a juca un meci în Liga 1. Iar pornirea instalației de încălzire a gazonului doar pentru o zi, i-ar mai costa tot 2000 de euro, dacă se respectă regula conform căreia trebuie să o pornești cu o zi înainte, i-ar costa pe ”câini” 4000 de euro! Instalația consumă 600 kw pe oră!

Jerry Gane a acuzat starea gazonului după meciul cu Chindia, 0-1, și a cerut ca această problemă să se rezolve cât mai repede, dar acest lucru din păcate nu s-a întâmplat.

”A fost greu terenul, băieții s-au temut de accidentări. Nu știu ce s-a întâmplat, e imposibil să joci așa. Dacă vor fi temperaturi mai scăzute, va fi greu să recuperezi jucătorii după un asemenea efort. Nu ai stabilitate, e greu de jucat din 3 în 3 zile așa. Mă preocupă acest aspect.

Toate stadioanele ar trebui să aibă încălzire. E o problemă de ani de zile, mereu vorbim și întâlnim aceeași situație în România. O să văd cu cine pot vorbi, jucăm cu FCSB, ar trebui să avem un gazon foarte bun”, a declarat Jerry Gane după meciul cu Chindia Târgoviște.

De asemenea, mai există o problemă. Pe stadion s-a depus un strat de zăpadă, iar suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au făcut astăzi un anunț pe facebook prin care îi ruga pe suporteri să le dea o mână de ajutor pentru a deszăpezi terenul.

Citește și:

FOTO CFR Cluj și-a securizat vedetele! ”Aceasta este recunoștință”

Previous Dinamo-Gaz Metan, echipe probabile și cote. Surprize pregătite de Jerry Gane
Next VIDEO Augh Augh Augh cu lopețile în mână

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *