Dinamo-Gaz Metan, echipe probabile și cote. Surprize pregătite de Jerry Gane


Dinamo va juca împotriva celor de la Gaz Metan, diseară, de la ora 20:00, după o serie de două eșecuri la rând, fără gol marcat în poarta adversarilor.

Trupa lui Ionel Gane suferă în continuare din cauza problemelor de lot. Sorescu este suspendat, partea bună este că revine Nemec, Blejdea este accidentat, iar Paul Anton incert. Formația lui ”Jerry” ar putea oferi surprize mari diseară. Ultimii sosiți în ”haită”, Steliano Filip și Nepomuceno, sunt apți de fotbal și ar putea intra în formula de start.

Mai mult ca sigur că Steliano va fi în primul 11, el a strâns deja 4 meciuri ca integralist în 2021 în tricoul Larisei, în Grecia. De văzut dacă va juca fundaș stânga sau chiar mijlocaș de bandă, în acest ultim caz Fabbrini va trece în mijloc. Gane nu are soluții multiple, dar, totuși, a aflat că Ante Puljic poate juca, după ce finalul lui 2020 l-a prins evoluând doar cu infiltrații.

Jorge Costa a adunat trei victorii și o remiză în ultimele 4 etape la Gaz Metan, dar nu se poate baza diseară pe un fotbalist important, Chamed, suspendat. În plus, Cardoso s-a transferat în Coreea de Sud. Totuși, medieșenii parcurg o perioadă fericită și au un lot mult mai închegat.

Cotele Betano:

  1. 2.05     X. 3.25         2. 3.95

Iată formulele probabile pentru diseară:

Dinamo: Eșanu – G. Crețu, Puljic, Ehmann, St. Filip – Nepomuceno, Vl. Achim, Răuță, Fabbrini – Nemec, Magaye. Antrenor Ionel Gane. Rezerve: Mitrovic, An. Radu, R. Grigore, Borcea, Bejan, Bani, Gol, Mihaiu, Moldoveanu

Gaz Metan: Pleșca – Butean, Yuri, Baco, Trif – Francisco, Alceus – Horșia, Deaconu, Valente – L. Nițu. Antrenor Jorge Costa. Rezerve: Buzbuchi, Costea, Pambou, R. Romeo, Larie, Ze Manuel, Horj, Sambu, Vl. Morar.

 

Citește și

FOTO Hai! Apelul dinamoviștilor: ”Fiecare stă cât poate!”

Previous Ricardo Grigore a rupt tăcerea după informația de astăzi: ”Asta vreau”
Next Dinamo-Gaz Metan, fără instalație de încălzire. Reacția CS Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *