Dinamo, fără echipamente noi la primul meci. Explicația părții spaniole EXCLUSIV


Dinamo a intrat într-o nouă perioadă, sub un nou patronat, dar problemele rămase de la managementul din perioada Ionuț Negoiță nu se vor termina prea curând.

Într-o perioadă în care majoritatea formațiilor de Liga 1, dar chiar și de Liga 2 și-au prezentat echipamentele oficiale de joc, Dinamo va juca primul meci cu Hermannstand cu cele vechi! Motivul oficial este cel că cei de la Macron s-au mișcat greu, adevărul este că nu au fost plătite nici până în acest moment, așa că nici firma de echipament nu s-a grăbit.

”S-a negociat o clauză și de aceea s-a întârziat mult. În altă ordine de idei, Macron a trimis modelele abia săptămâna aceasta. Într-adevăr, la primul meci Dinamo va juca cu echipamentul din sezonul trecut. Dar la următorul noi sperăm să fie gata. Am văzut modelele, sunt roșu complet, foarte frumoase”, a declarat Dorin Șerdean pentru doardinamo.ro.

După ce a achitat datoriile către Primăria Capitalei pentru meciul cu FCSB din februarie, 2-1 pentru Dinamo ca să joace pe Arena Națională meciul cu Hermannstadt, spaniolii vor trebui să plătească săptămâna și echipamentele deși acestea ar fi trebuit plătite de cel puțin două săptămâni, când clubul era sub patronatul lui Ionuț Negoiță.

Citește și:

Părinții pot răspunde penal dacă mint în declarația pe propria răspundere. Reacția ministrului

Previous Gigi Mulțescu, detalii de la Săftica: ”Investitorii au fost la noi și ne-au asigurat”
Next Salariile jucătorilor ar putea fi plătite din altă parte

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *