Dinamo a făcut show la Under 19


Echipa de fotbal Under 19 a lui Dinamo a făcut spectacol astăzi și sunt singura echipă neînvinsă în acest campionat. Ei au bătut  pe Chindia Târgoviște U19, cu 5-0. Pentru formația antrenată de Florin Bratu au marcat:  Liviu Gheorghe, Mihai Neicutescu , Ion Gheorghe și Mihai Codreanu (2 goluri). Dinamo Under 19 poate ajunge în grupele Champions League înaintea formației de seniori! Sunt pe locul 1 cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, având 5 puncte în fața Viitorului.

”Muncim în continuare să ne îndeplinim obiectivele. Nu ne gândim decât să învingem meci de meci. Dinamo n-a mai câștigat titlul la Under 19 de un deceniu, deci suntem foarte hotărâți să devenim campioni” a declarat Florin Bratu pentru doardinamo.

Atacantul de 18 ani al U19, Mihai Neiculescu, care a înscris un gol astăzi, pe stadionul Granitul din București și a ajuns la a 24 reușită în tricoul alb-roșu, a vorbit pentru doardinamo.ro.

”Suntem multumiți de rezultat și am muncit mult anul acesta. Gândul nostru este doar la finală și speram să fim prima grupă ce ajunge în Champions League. Îi mulțumim domnului Bratu pentru încrederea pe care ne-a acordat-o și sperăm ca la sfârșit să ieșim învingători și să ne bucurăm împreuna de munca depusă”, a declarat Mihai Neiculescu.

Echipa de start a lui Dinamo Under 19: 4-2-3-1

Eșanu-Giuga, Denis Ciobotariu,Grigore,Codreanu- Vlad,Gheorghe Liviu-Mihaiu,Vasile,Ion Gheorghe-Mihai Neicutescu

-->
Previous Reghecampf: ”Dinamo acum joacă fotbal”
Next SUPER-VIDEO Jucătorii lui Dinamo au cântat cu fanii la antrenament

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *