Dinamo este tot mai aproape de a fi preluată de un fond de investiții


Dinamo poate scăpa de problemele financiare dacă va fi preluată de noi investitori. FANATIK a aflat că există oameni de afaceri care s-au arătat dispuși la negocieri pentru preluarea clubului. Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu intermediază aceste negocieri.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit pentru FANATIK despre posibila preluare a clubului de către investitori străini, spunând că este optimist, chiar dacă negocierile sunt într-un stadiu incipient, însă există interes:

“Este adevărat. Sunt în contact cu un fond de investiții care mi-au transmis că au clienți interesați de preluarea lui Dinamo. Negocierile sunt într-un stadiu incipient, dar respectivii clienți s-au arătat interesați de investiție.

Ne-au adresat câteva întrebări de bun simț și lucrăm la un material lămuritor astfel încât să putem să avansăm cu negocierile. Nu pot să vă dau un orizont de timp, însă sunt optimist.”

În ceea ce privește posibilii investitori de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu ne-a declarat că sunt orientați spre profit.

“Ce pot să vă spun despre cei interesați să investească la Dinamo e că sunt orientați spre profit. Ei gândesc că au mai ușor acces la cupele europene cu un club din estul Europei cum este Dinamo, în comparație cu un club din vest”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Citește și:

Probleme în interior la Dinamo: ”Lumea încearcă să ascundă”

-->
Previous Propunere de înlocuire a lui Rednic
Next Rupe tăcerea după ce a plecat: ”M-am săturat de atâta imbecilitate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *