--> -->

Dinamo este dorită în Liga 1 și de marii rivali


-->
Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, crede că marea rivală Dinamo va reuși, în cele din urmă, să evite retrogradarea. Oficialul rivalilor a fost tot timpul în război cu fanii dinamoviști, dar situația disperată de la echipă l-a oprit în ultimul timp. „Câinii” ocupă în acest moment ultimul loc în clasament. Doar o victorie cu Chindia i-ar scăpa de ultima poziție.

„Cred că Dinamo e acolo conjunctural. Jocul pe care l-a prestat nu o propune pentru un loc retrogadant. Eu cred că Dinamo va scăpa și nu va scăpa pentru că se va mări numărul de participante la competiție, ci pentru că va reuși să iasă de pe pozițiile care retrogradează direct.

Cred că Dinamo poate scăpa și de «baraj», la ce echipe sunt în subsolul clasamentului și la ce joacă Dinamo. Cred că e o chestie de timp până când vor scăpa de acolo”, a spus MM Stoica în timpul evenimentului la care a participat astăzi, în momentul în care a fost întrebat despre haosul din Ștefan cel Mare.

„Nu știu dacă va retrograda Dinamo, mai sunt multe etape de jucat. Eu, personal, nu-mi doresc să retrogradeze. Dacă retrogradează și Dinamo, cu tot respectul pentru comunele de lângă București, cu cine o să mai jucăm?”, a spus și Florin Tănase, căpitanul FCSB.

Citește și:

Ce obiectiv și-a fixat Mircea Rednic

-->
Previous Ce obiectiv și-a fixat Mircea Rednic
Next Veste mare oferită de Zăvăleanu: „Sunt foarte doritori să ajute”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.