Dinamo este din nou dezavantajată de arbitrii


Marius Tomozei a suferit o accidentare groaznică în startul partidei dintre Botoșani și Dinamo, după un fault al lui Malcom Edjouma, noul mijlocaș al FCSB-ului.

În minutul doi al disputei, Marius Tomozei se afla în posesia mingii, iar Malcom Edjouma a intrat energic în el, fotbalistul „câinilor” căzând pe genuchi și solicitând intervenția medicilor.

FANATIK a luat prima reacție a lui Marius Tomozei după accidentare, fotbalistul nu mai putea pune piciorul în pământ, iar mâine urmează să efectueze un RMN.

„Mă doare rău! Mâine voi face un RMN”, a spus Marius Tomozei, care nu putea pune piciorul în pământ de durere.

Ion Crăciunescu a avut o reacție virulentă la adresa lui Malcom Edjouma, cel care l-a faultat pe Marius Tomozei, despre care spune că a făcut un fault grosolan.

„Mi se pare că e un fault grosolan pentru că are și consecințe. Un jucător care nu are niciun fel de treabă cu mingea sare și îl rănește pe adversar.

Sare și pătrunde cu toată greutatea pe adversar. La fault grosolan înseamnă roșu”, a spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

Și Ionel Dănciulescu a vorbit despre accidentarea lui Marius Tomozei, punând „tunurile” pe arbitrul George Găman, despre care spune că a mai greșit împotriva lui Dinamo și în alte rânduri.

„E sezon încheiat pentru Tomozei! Nu e prima greșeală făcută de George Găman împotriva lui Dinamo.

Am asistat la multe meciuri și nu e prima dată”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Citește și:

Ce sportiv de la Dinamo va participa la Survivor Romania

Previous Ce sportiv de la Dinamo va participa la Survivor Romania
Next Prima reacție a lui Uhrin despre revenirea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *