Dinamo este cu banii la zi


-->

Deși pare greu de crezut, Dinamo este unul dintre puţinele cluburi din Liga 1 cu banii la zi. FANATIK a aflat că 150.000 de euro au intrat în conturile jucătorilor și a membrilor staff-ului, salariile pe luna septembrie!

Banii la zi aduc un plus de linişte jucătorilor şi staff-ului tehnic de la Dinamo, chiar înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, în care “câinii” speră să rupă şirul confruntărilor fără victorie, care datează de la începutul lunii august.

Suma a fost adunată cu ajutorul unor “câini” adevăraţi, care au ajutat Dinamo în cele mai dificile momente. Este vorba despre Nicolae Badea, Marian Iuhasz şi fanii din programul DDB.

Conform acelorași surse, Nicolae Badea a virat 60.000 de euro în conturile clubului. Omul de afaceri ajută din umbră clubul, nu numai financiar, dar s-a implicat activ şi în negocierile cu Mircea Rednic pentru preluarea echipei.

Un alt “câine” adevărat care a sărit cu banii pentru plata salariilor pe luna septembrie este Marian Iuhasz. Din cei 150.000 de euro viraţi pentru salarii, 50.000 au fost puşi de el. Iuhasz este un om de afaceri discret, care nu doreşte să apară în public. Cu toate acestea, în ultimul an şi jumătate a dat sume importante pentru supravieţuirea clubului.

Fanii din programul DDB au virat ceilalţi 40.000 de euro care au completat suma de 150.000 din care s-au plătit toate salariile de la Dinamo. Suporterii acţionari au preluat clubul într-o situaţie dezastruoasă după managementul Cortacero şi au reuşit să îl ţină pe linia de plutire.

Citește și:

Rednic atacă victoria la Mediaș: ”Nu suntem breloc”. Echipe probabile

Previous Iuliu Mureșan: ”Nu ştiu cum s-ar susţine planul”
Next Răsturnare de situație. Semnează cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *