Dinamo e la mâna ei. Toate calculele pentru play-off


Marți este programat duelul Gloria Buzău – Unirea Slobozia, între două echipe aflate în luptă directă pentru play-off. Astfel, există 3 variante, însă oricare dintre ele s-ar îndeplini, Dinamo este la mâna ei înainte de ultima rundă. 3 scenarii la Gloria Buzău – Unirea Slobozia:

Victorie Gloria Buzău:

Gloria face 30 de puncte și le egalează pe Unirea Slobozia și Dinamo. Se face clasament în 3, unde Gloria Buzău și Dinamo sunt avantajate de rezultatele directe (ambele au victorii contra Unirii Slobozia. Formația lui Adi Mihalcea are avantaj la directe și în fața lui Dinamo, astfel că ar fi pe primul loc la clasament în 3). În acest caz, Gloria Buzău și Dinamo ar ocupa locurile 5 și 6, iar Unirea Slobozia ar rămâne în afara play-off-ului.

Egal:

Unirea Slobozia face 31 de puncte și rămâne pe 5. Dinamo își păstrează locul 6, cu 30 de puncte, în timp ce Gloria Buzău ar fi pe 8, cu 28 de puncte.

Victorie Unirea Slobozia:

Trupa lui Costel Enache face 33 de puncte și urcă pe 4. Dinamo rămâne pe 6, cu 30 de puncte și Gloria Buzău pe 9, cu 27 de puncte.

În ultima etapă a sezonului regulat, Dinamo joacă pe teren propriu, cu Poli Timișoara, formație aflată pe penultimul loc. O victorie a trupei lui Ovidiu Burcă ar însemna calificarea în play-off-ul din Liga 2.

Citește și:

Alexandra Tudor despre Dinamo: ”Eu sper”

Previous Noul șef al lui Dinamo după meci: ”Asta vrem”
Next Sibiu, pământ dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *