Dinamo e dusă din nou în instanță


-->
Mijlocașul Cătălin Itu, 22 de ani, care a jucat la Dinamo 15 meciuri, sub formă de împrumut de la CFR Cluj, în perioada septembrie – decembrie 2021, a reclamat clubul din Ștefan cel Mare la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF.

În perioada petrecută la Dinamo, fotbalistul a avut un salariu lunar de 5.000 de euro. Persoane care cunosc detaliile revenirii lui Cătălin Itu, de la Dinamo la CFR Cluj, au dezvăluit pentru GSP că mijlocașul a semnat pe acordul de transfer renunțarea la pretenții.

„Revendic drepturi contractuale restante pentru o lună și jumătate”, a declarat Itu pentru GSP. Suma ar fi de 7.500 de euro.

Primul termen la CNSL a fost marți, 5 aprilie, urmând ca judecarea cazului să fie reluat la data de 19 aprilie.

Itu a fost adus în Ștefan cel Mare, în prima tranșă de transferuri făcută după ridicarea interdicției FIFA, pe ”filiera Iuliu Mureșan – Neluțu Varga”.

Inițial, fostul internațional de tineret fusese împrumutat la Dinamo până la finalul sezonului pentru că nu a mai prins un loc pe lista cu jucători trimisă de CFR la Ligă.

Dan Petrescu l-a chemat înapoi pe Itu în ianuarie, după ce campioana a renunțat la o serie de jucători în iarnă. Ulterior, după ce și-a completat lotul, ”Bursucul” l-a anunțat pe Cătălin Itu că nu se va baza pe el în partea a doua a sezonului.

Citește și:

FOTO Elena Udrea dată în urmărire: fugitivă

Previous Ce jucător va pleca de la Dinamo la PSV
Next Ce șanse are Dinamo să se salveze direct

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *